banner upiresies

Πέμπτη, 04 Μάιος 2023 09:28

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά – Μουσείο Στοάς Αττάλου

Την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη ωφελούμενων του Εξειδικευμένου Κέντρου Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ) και της Μονάδας Υποστήριξης Εκπαίδευσης Θεραπευομένων (ΜΥΕΘ) Αθήνας στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς. Η επίσκεψη προγραμματίστηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου Φωτογραφίας και του μαθήματος Ιστορίας. Οι ωφελούμενοι φωτογράφησαν εκθέματα του μουσείου της Στοάς του Αττάλου και περιηγήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της αγοράς. Τους ωφελούμενους συνόδευσαν ο κ. Γεώργιος Φριλίγκος, Αναπληρωτής προϊστάμενος του ΕΚΚΕΕ κι Επιστημονικά Υπεύθυνος της ΜΥΕΘ, ο κ. Δημήτρης Μαστοράκης, Υπεύθυνος Τμήματος Φωτογραφίας και η κα Γεωργία Πίσπα, Φιλόλογος, η οποία ανέλαβε την ξενάγηση στα κυριότερα οικοδομήματα της Αγοράς.

*Οι φωτογραφίες που παρατίθενται είναι δείγμα της δουλειάς από την ομάδα Φωτογραφίας του ΕΚΚΕΕ, που συμμετείχε στην εκπαιδευτική επίσκεψη.

ΕΣΠΑ logo 3105023

 

IMG 0849

 untitled-1-8untitled-1

 

untitled 1 7

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ