banner upiresies

Πέμπτη, 20 Μάιος 2021 11:41

Το εργαστήρι Ανάπτυξης Κοινωνικών και Ατομικών Δεξιοτήτων του ΕΚΚΕΕ

koinonikes dexiotites

Το εργαστήριο Ανάπτυξης Κοινωνικών και Ατομικών Δεξιοτήτων ξεκίνησε να λειτουργεί στο ΕΚΚΕΕ το 2017 απευθυνόμενο τότε στα μέλη του παραρτήματος ΣΔΕ Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, που είχε δημιουργηθεί για τα μέλη των Μονάδων του ΟΚΑΝΑ Αττικής. Μετά την αναστολή της λειτουργίας του εν λόγω παραρτήματος ΣΔΕ στην Αττική, το Εργαστήρι Ανάπτυξης Κοινωνικών και Ατομικών Δεξιοτήτων λειτούργησε ξανά τον Οκτώβριο του 2020, απευθυνόμενο πλέον σε όλα τα μέλη των ΜΟΘΕ ΟΚΑΝΑ Αττικής. Τα 6 μέλη του Εργαστηρίου που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2020 με εβδομαδιαία δια ζώσης συμμετοχή, συνέχισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας να συμμετέχουν σε ομαδικές διαδικτυακές συναντήσεις μέσω viber. Σήμερα, Μάιος 2021, το εργαστήριο ολοκληρώνει τον κύκλο του, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες αποτελούν πια ενεργά μέλη της κοινωνίας με σταθερή έμμισθη εργασιακή απασχόληση.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα πέτυχε το στόχο του, δηλαδή την ενεργή και ουσιαστική επανένταξη των μελών του στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αποχαιρετάμε με χαρά τα μέλη του Εργαστηρίου και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή τους και την κοινωνική και εργασιακή τους πορεία. Είμαστε κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν, αλλά αισθανόμαστε σίγουροι ότι έχουν όλα τα εφόδια για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα προκύψουν ομάδες που θα ολοκληρώσουν το Εργαστήρι με τρόπο που θα μας επιτρέψει να βλέπουμε τα μέλη να προοδεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ