banner upiresies

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020 10:32

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τα μέλη του ΕΚΚΕΕ και των ΜΟΘΕ Αττικής

rologia

Επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη του ΕΚΚΕΕ και των ΜΟΘΕ Αττικής ότι η έλευση στο ΕΚΚΕΕ εξακολουθεί να γίνεται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και μετά από προγραμματισμένο ραντεβού. Για τη λειτουργία των δημιουργικών εργαστηρίων που προβλέπεται να ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα, θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται για την αποφυγή πολυκοσμίας και την εξασφάλιση των φυσικών αποστάσεων, ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση των κανόνων δημόσιας υγείας και ατομικής προστασίας. Επομένως,  δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης εισόδου για άλλα μέλη πλην εκείνων που θα συμμετέχουν στα προκαθορισμένα για την κάθε μέρα εργαστήρια.

Η υποστήριξη για κοινωνικές υπηρεσίες που απαιτούν ηλεκτρονική καταχώριση, θα συνεχίσει να παρέχεται αποκλειστικά και μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία εάν κρίνεται απαραίτητο θα κανονίζεται συγκεκριμένο ραντεβού. Τα ραντεβού θα κλείνονται ανά μία ώρα και θα πρέπει να τηρούνται οι προγραμματισμένοι χρόνοι. Σε περίπτωση μεγάλης καθυστέρησης του ενδιαφερόμενου θα πρέπει αυτός να κλείνει νέο ραντεβού.

Η είσοδος στους χώρους του ΕΚΚΕΕ θα γίνεται μόνο με μάσκα και με την πλήρη τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής.

Επικοινωνία για ραντεβού:

Τηλέφωνα: 210 8542668, 210 8544820, 210 8542936
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.

okana toplogo

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα