banner upiresies

Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019 12:36

Πρωτοβουλίες ΕΚΚΕΕ για την ενίσχυση των δημιουργικών εργαστηρίων

252 συνολικο

Με στόχο την ενίσχυση της κινητοποίησης των μελών των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ αλλά και της ελκυστικότητας των δράσεών του, το ΕΚΚΕΕ αναλαμβάνει δύο πρωτοβουλίες στο άμεσο μέλλον που εκτιμά ότι θα λειτουργήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση:

Η πρώτη αφορά στην προσθήκη τεσσάρων νέων εργαστηρίων βραχείας διάρκειας, τα οποία προβλέπεται να ξεκινήσουν μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του προσεχούς Μαρτίου και να ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουνίου. Τα εργαστήρια αυτά θα είναι για αρχάριους στα παρακάτω αντικείμενα:

- Σκάκι
- Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
- Ραπτική – Μεταποιήσεις ενδυμάτων
- Μουσική – Χορωδία

Για το διάστημα της υποβολής των αιτήσεων θα αποσταλεί την ερχόμενη εβδομάδα σχετική επιστολή προς τις Μονάδες της Αττικής, για να ενημερώσουν τον πληθυσμό τους.


Η δεύτερη πρωτοβουλία αφορά στη διερεύνηση των αναγκών των μελών και των δυνατοτήτων του Οργανισμού για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δημιουργικών εργαστηρίων με νέα αντικείμενα. Δεδομένου του ότι τα τελευταία χρόνια δεν προκηρύσσονται προσκλήσεις για επιδοτούμενα προγράμματα, οι δραστηριότητες του ΕΚΚΕΕ έχουν πάρει τη μορφή δημιουργικών εργαστηρίων και υλοποιούνται από εξειδικευμένα στελέχη του ΕΚΚΕΕ ή άλλων δομών του ΟΚΑΝΑ. Προσεχώς θα αποσταλούν από το ΕΚΚΕΕ προς τις Μονάδες δύο ερωτηματολόγια για συμπλήρωση: Το ένα ερωτηματολόγιο θα αφορά τη διερεύνηση των αναγκών και θα απευθύνεται στα μέλη των προγραμμάτων. Το δεύτερο ερωτηματολόγιο θα αφορά τη διερεύνηση του ενδιαφέροντος για την υλοποίηση δημιουργικών εργαστηρίων και θα απευθύνεται στους συναδέλφους – εργαζόμενους στον ΟΚΑΝΑ. Επιθυμία μας και σκοπός της διπλής αυτής διερεύνησης είναι να προστεθούν και νέα αντικείμενα με την έναρξη της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς (Οκτώβριος 2019).

Παρακαλούμε για την ευαισθητοποίηση και την ανταπόκρισή σας, είτε διακινώντας το ερωτηματολόγιο για τους θεραπευόμενους προς τον πληθυσμό των μελών της μονάδας σας, είτε συμπληρώνοντας (εάν ενδιαφέρεστε) το ερωτηματολόγιο για τους εργαζόμενους – συναδέλφους, κατά το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η έρευνα, για την οποία θα ενημερωθείτε με σχετική επιστολή.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις δράσεις μας.



okana toplogo

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΕΚΚΕΕ Αθήνα
Πύρλα 29, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
ΤΚ 11145

τηλ: 210 8544820, 8542936

email: ekek@okana.gr

(C) 2016 OKANA

Disclaimer: All images and logos are copyrighted to their respective owners.

Οι φωτογραφίες που εναλλάσσονται στο slideshow της ιστοσελίδας είναι έργα των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας «ΣΑΝ ΦΩΣ» του ΕΚΚΕΕ

 

Βρείτε μας επίσης
     

Ανάπτυξη και φιλοξενία Ιστοσελίδας ITBIZ